Familiebedrijf

Familiebedrijf Paauw Lilies

In 1923 zag een klein familiebedrijf het licht. Nu, 92 jaar later, is Paauw Lilies één van de grootste producenten van kwaliteitslelies in ons land.

10 miljoen leliestelen
Jaarlijks produceert Paauw Lilies ongeveer 10 miljoen leliestelen, waarvan het merendeel wordt geëxporteerd. Exportmarkten zijn onder andere Engeland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Rusland en het Verre Oosten. Paauw Lilies is gevestigd in Rijnsburg, Zuid-Holland. De kwekerij heeft een totale oppervlakte van 85.000 m2, met nog eens 15.000 m2 als verwerkings- en opslagruimte.

Derde generatie
De dagelijkse leiding van Paauw Lilies is in handen van Wim-Jan Paauw. Hij is inmiddels de derde generatie, terwijl zijn vader Jan in het bedrijf nog steeds een unieke rol vervult. Door hun gezamenlijke toewijding is Paauw Lilies uitgegroeid tot een uiterst professionele organisatie.

Wereldwijd bekend
De lelies van Paauw Lilies staan wereldwijd bekend om hun schoonheid en puurheid. Het succes van het bedrijf in de afgelopen jaren is volledig toe te schrijven aan de hoge kwaliteitsnormen waaraan geen enkele concessie wordt gedaan.