Passie

Passie voor lelies

Het kweken van lelies gaat gepaard met passie en gedrevenheid. Daarnaast zijn kennis, ervaring en vakmanschap onontbeerlijk. Bij Paauw Lilies is de liefde voor lelies van generatie op generatie overgegaan.

Luxeproduct
Lelies zijn een echt luxeproduct, vooral in het buitenland. Het zijn bloemen die dikwijls gebruikt worden bij trouwerijen, tentoonstellingen en evenementen. Er zijn veel verschillende soorten lelies. Bij Paauw Lilies hebben wij ons gespecialiseerd in de mooiste oriental en OT types. Wij houden ons veel bezig met het zoeken naar nieuwe variëteiten. Dat wil zeggen dat we proberen steeds mooiere en betere varianten te kweken, bijvoorbeeld in nieuwe kleuren of met bijzondere eigenschappen.

Uitgebalanceerd evenwicht
Naast productinnovatie zijn wij ook steeds op zoek naar mogelijkheden om onze bedrijfsvoering te verbeteren. Uitgangspunten hierbij zijn mens en milieu. Wij investeren fors in energiesparende maatregelen. In onze kassen heerst een uitgebalanceerd ecologisch evenwicht waardoor het gebruik van chemische middelen tot een minimum beperkt wordt. Ons productieproces is een vrijwel volledig gesloten systeem dat ons in staat stelt onze hoge kwaliteitsnormen te realiseren met een minimum aan afval.

Absolute topkwaliteit
Wij doen veel, zo niet alles, om onze kwaliteit te bewaken. Daarom durf ik ook te beweren dat de lelies van Paauw absolute topkwaliteit zijn. En daar zijn wij heel trots op. Bij Paauw Lilies draait alles om kwaliteit. De kwaliteit van onze schitterende lelies, maar ook de kwaliteit van ons bedrijf. Van onze mensen en van onze technieken.